camper

Een camper huren 4 personen voor een vakantie?

Je hebt het zelf ook stiekem altijd al, het is een nieuw begin aan het nieuwe jaar en de zomervakantie zit alweer een klein beetje te kriebelen. Deze is nog ver weg, maar je bent al zekere plannen in je hoofd aan het maken wat je van plan bent om in de zomer te gaan doen. Als je bijvoorbeeld dit jaar een keer met je gezin en een camper naar Zuid-Frankrijk wilt rijden zou je kunnen kijken voor een camper huren 4 personen

camper huren 4 personen

Luxe

De campers van deze tijd zijn modern en hebben in de meeste gevallen meer luxe dan je in eerste instantie denkt. Hiermee krijg je op een camping het leuke camping gevoel maar heb je ook de zekere luxe die je graag wilt hebben. Het verschilt per camper, maar zo hebben veel campers genoeg ruimte in de camper zodat je een thuis gevoel kunt creëren in je eigen camper. Ook zijn de meubels modern geworden en netjes afgewerkt. Dit zie je bijvoorbeeld veel bij camper huren 4 personen. In sommige campers is het zelfs mogelijk dat je een eigen douche in je camper hebt!

Voordelen van een camper

Wanneer je met een camper op vakantie gaat, heb je veel zelf in de hand. Je kunt namelijk zelf kiezen waar en wanneer je ergens heen wilt gaan. Deze vrijheid kan met een camper huren 4 personen echt iets voor jou zijn. Je kunt met een camper bijvoorbeeld op een vrijdag naar Zuid-Frankrijk rijden, en twee dagen later naar Spanje. Je bent vrij om te staan en gaan waar je zelf wilt. Je kunt met een camper ook gemakkelijke tussenstops maken op bijvoorbeeld een camping. Dit is vooral leuk en handig wanneer je kleine kinderen hebt die kunnen zich namelijk uitleven op een camping. Bovendien heb je hier voorzieningen binnen hand bereik. Je zou met een camper ook kunnen op een parkeerplaats kunnen staan maar let op! Dit kan veiligheidsrisico’s met zich mee brengen.

Geschikt rijbewijs

Als je een camper wilt besturen heb je uiteraard een geldig rijbewijs nodig. Voor de meeste campers die voor de meeste consumenten worden gemaakt liggen precies op de vijfendertighonderd kilo. Dit houd in dat als jij een camper van dit gewicht huurt er gewoon met een personenauto rijbewijs (B) mee mag rijden. Als je bijvoorbeeld met een camper huren 4 personen is de kans groot dat je er gewoon met een geldig rijbewijs mee mag rijden. Wanneer je een camper die tussen de vijfendertighonderd kilo en vijfenzeventighonderd kilo hebt moet je een ander rijbewijs hiervoor hebben. Dit geld ook voor een camper boven de vijfenzeventighonderd kilo. Als laatste heb je een ander rijbewijs nodig wanneer je een meer dan acht mensen of zestien mensen wilt vervoeren.