Max Verstappen
Formule 1

Ken jij Max Verstappen?

Max Verstappen, wie kent hem nou niet. Door zijn prestaties heeft hij al verschillende keren het F1 nieuws gehaald. En dat vaak alleen op een positieve manier. Zo is het al een aantal keer wereld kampioen geworden. Naast zijn race carrière heeft Max ook een vriendin waar hij veel tijd mee doorbrengt. Ook zij is vaak te zien op televisie tijdens de race. Zij probeert er namelijk vaak bij aanwezig te zijn. Naast Max kun je misschien ook wel zijn vader kennen. Die heeft ervoor gezorgd dat Max altijd bleef trainen wanneer het kon. Dat is dan ook een van de redenen waarom hij nu zo goed is. 

Wie is Max Verstappen eigenlijk? 

Max Verstappen is een Nederlandse Formule 1 coureur die inmiddels al een aantal jaren meedraait in de Formule 1. Hij was een van de jongste coureurs die zijn debuut maakte in de Formule 1. Dat hij zo goed was in de Formule 1 is niet onopgemerkt gebleven. Zo is hij namelijk al een aantal keer wereldkampioen geworden. Ook dat is groot F1 nieuws geweest. Max Verstappen is namelijk zo goed dat hij niet meer weg te denken is in de Formule 1. Hij zal zeker nog een aantal jaar meedraaien! 

F1 nieuws

Hoe is Max Verstappen zo groot geworden?

Max Verstappen is een jongen die al vanaf jongs af aan bezig is met racen. Hij is eigenlijk zo deze wereld ingerold. Dat komt door zijn vader Jos Verstappen die ook altijd een echte race fan was, en nog steeds is. Door jarenlang oefenen is het Max Verstappen eindelijk gelukt om de top te halen, namelijk de Formule 1. Dat was ook zeker groot F1 nieuws. Max was namelijk nog super jong toen hij zijn eerste Formule 1 race mocht rijden. Vanaf dat moment is hij niet meer weg te denken in de Formule 1 en zijn genoeg mensen fan van hem!