Uncategorized

Schadeauto verkopen met goede tips

Je kent ze wel de schadeauto’s. Dit zijn auto’s die gewoon nog verkocht worden. Maar hoe verkoop je zo een schadeauto nou precies. Dat is niet heel erg moeilijk een schadeauto krijg je zo verkocht op de goede sites. Er is natuurlijk wel meer aanbod dan vraag. Dus je hebt wel goede methodes nodig om zo je schadeauto zo snel mogelijk verkocht te krijgen. Denk dan bijvoorbeeld aan een goede prijs waar mensen snel voor kiezen of aan foto’s plaatsen bij de artikelen. We gaan je in deze blog daar uitgebreid tips over geven.

Maak foto’s en wees eerlijk

Als je jouw auto wilt gaan verkopen wil je dat het snel afgehandeld wordt. Als je de klanten wilt aanspreken dan is het verstandig om veel foto’s van je schadeauto te maken. Zo maakt het heel erg aantrekkelijk voor klanten omdat ze de auto al goed kunnen zien. Als klanten te veel moeite moeten doen voor een tweedehands auto kan zo het zijn dat ze afknappen. Laat ook vooral goed de schade zien op de foto’s en laat ook echt alle schade zien. Ga niet liegen over schade die er wel is waarvan je zegt dat de schade er niet is. Zo kun je in de problemen komen. Mensen oplichten is niet eerlijk en moet je ook zeker niet doen. Ook komt de persoon die jouw auto heeft gekocht er toch wel achter. Vermeld ook in de beschrijving van jouw artikel wat de schade aan de auto is. Zo weten mensen het gelijk en kunnen ze dan al beslissen of ze de auto willen kopen of niet. 

De prijs

Als je een prijs wilt bepalen kan dat een redelijk moeilijke klus zijn. Wat is nou de juiste prijs voor de auto die jij wilt gaan verkopen. Om de prijs te bepalen moet je gaan prijs vergelijken. Je gaat dan kijken naar andere artikelen om zo te bekijken wat hun voor de schadeauto vragen. Kijk ook goed naar welk merk auto jij hebt dat kan namelijk al heel erg veel invloed hebben op de prijs. En kijk of jij meer of minder schade hebt dan de meeste schadeauto’s. Hoe minder schade hoe hoger de prijs van de schadeauto. En natuurlijk de leeftijd van de auto is ook erg belangrijk. Als je een hele oude auto hebt dan vraag je er minder voor dan als de auto heel duur is. Als je op al deze dingen let dan heb jij uiteindelijk de perfecte prijs voor jouw auto. Zorg er wel voor dat het een aantrekkelijke prijs is voor de klanten.

Reacties uitgeschakeld voor Schadeauto verkopen met goede tips